De Bergjes Chalets & Stacaravans

De Bergjes Chalets en Caravans is de grootste aanbieder van chalets en stacaravans in Europa. Al ruim 50 jaar leveren wij onze chalets en stacaravans op de meest prachtige locaties. Bij ons vindt u het grootste aanbod aan zowel nieuwe als gebruikte chalets en stacaravans. De Bergjes beschikt over vijf ruime showterreinen waar u een deel van ons aanbod kunt bekijken. Ons aanbod is zeer uitgebreid, divers en wisselend. U bent bijna altijd in staat om een chalet of stacaravan te vinden die aansluit bij uw wensen en budget.

De Bergjes biedt u tevens de mogelijkheid om een droomchalet volledig naar eigen wensen samen te stellen. U kunt kiezen uit verschillende modellen, indelingen, kleuren en materialen. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse keukens, badkamers, decors, vloeren, wanden en nog veel meer... Bij De Bergjes kunt u uw droomchalet op maat volledig naar eigen wensen samenstellen. Maak een afspraak met één van onze chalet-designers en laat u inspireren over de vele mogelijkheden. 

Een stacaravan kopen of een chalet kopen is als het ware een investering in uw tweede huis. Vandaar dat wij uitgebreid de tijd nemen om samen met u een chalet of stacaravan te kiezen die in alle opzichten het beste bij uw wensen past. Wij staan 6 dagen per week graag voor u klaar om uw vragen persoonlijk te beantwoorden. Wij heten u dan ook van harte welkom op één van onze showterreinen.

Neem contact met ons op

Heeft u
een vraag?

Neem direct
contact met ons op!

Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag! Daarnaast staan wij 6 dagen per week voor u klaar om uw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Contactformulier: Bezoek onze vestiging: Mail ons: