Natuur & Rust
Familie & gezelligheid

Receptie

Receptie op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen. Er is 24 uur per dag iemand aanwezig in geval van nood. De receptie biedt een groot aantal folders over de omgeving en attracties. Fietsen en de tennisbanen kunt u bij de receptie reserveren. De receptie fungeert ook als een VVV kantoor, de medewerkers willen u graag informeren over de mogelijkheden in de omgeving.

Openingstijden receptie:

ma - vrij   09:00 - 17:00
za   09:00 - 17:00
zon   10:00 - 16:00

Eigen haven

Haven kruitkreek op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Heeft u een eigen boot? Ook deze kunt u meenemen naar camping De Krabbeplaat en tegen een klein bedrag aanmeren in onze eigen haven. Onze haven beschikt over een eigen helling met een elektrische lier waarmee u uw boot op een eenvoudige manier in en uit het water kunt halen. Tevens is er naast onze haven bij de veerbaas "de waterskischool" gevestigd! Let wel op: Als u harder kunt varen dan 12 km per uur is het niet toegestaan zonder vergunning te varen.

Supermarkt

krabbenmarkt voorkant buiten klein

Dit jaar hebben we nieuwe eigenaren voor onze supermarkt en zij voorzien de gasten van alle gemakken. Zo kan je van tevoren broodjes reserveren zodat ze klaar zijn wanneer u ze op komt halen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om belegde broodjes te kopen. Wat helemaal bijzonder is, is de ontbijtservice waarbij de Krabbemarkt een uitgebreid ontbijt bij u langs komt brengen! Naast het ontbijt vindt u bij de winkel al uw dagelijkse boodschappen. De supermarkt is de gehele week.

Openingstijden voorseizoen

ma - do   08.30 - 13.00
    16.00 - 18.00
vrijdag   08.30 - 13.00
    16.00 - 20.00
zaterdag   08.30 - 18.00
zondag   08.30 - 16.00

Openingstijden hoogseizoen

ma - do   08.30 - 18.00
vrijdag   08.30 - 20.00
za - zo   08.30 - 18.00

Openingstijden naseizoen

ma - do   08.30 - 13.00
    16.00 - 18.00
vrijdag   08.30 - 13.00
    16.00 - 20.00
zaterdag   08.30 - 18.00
zondag   08.30 - 16.00

Snackbar

Snackbar op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Even geen zin om te koken na een lange stranddag? Kom dan naar de snackbar van camping De Krabbeplaat. De snackbar heeft een groot assortiment aan snacks voor een betaalbare prijs. Ook een lekker ijsje tijdens de warme dagen is hier te vinden.

Openingstijden café/bar

Vrijdag   17.00 - 01.00
Zaterdag   16.00 - 01.00
Zondag   14.00 - 18.00

Openingstijden snackbar

Vrijdag   17.00 - 20.00
Zaterdag   16.00 - 20.00
Zondag   14.00 - 18.00

Strandje

Kind vriendelijk strandje op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Het strand dat aan de camping grenst, is erg kindvriendelijk. Het zand is erg geschikt om mee te spelen en loopt heel langzaam af waardoor het meer niet snel diep wordt. Om het strand extra veilig te maken is het water afgezet met een ballenlijn. Al met al een heerlijke plek om tijdens uw vakantie te verblijven.

Recreatieteam

Recreatie team op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Het animatieteam is elk jaar weer aanwezig om leuke dingen met de kinderen te doen. Hierbij moet er gedacht worden aan de Kidsclub, funclub, kleuterklets, popstars en apenkooien. Al in de vroege ochtend kunnen kinderen vermaakt worden door lekker te knutselen of grappige spellen te spelen. Het hele animatieprogramma is te vinden onder Animatie & Kids! en wordt wekelijks vernieuwd.

Recreatiezaal

Recreatiezaal Camping De Krabbeplaat - Zuid HollandVeel grote evenementen vinden plaats in onze recreatiezaal. Dit zijn bijvoorbeeld dansavonden en de jaarlijks terugkerende playbackshow. U kunt er ook terecht voor een potje biljart of een lekker drankje aan de bar.

Sanitair

Sanitaire voorzieningen op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Alle sanitaire voorzieningen op de camping zijn erg verzorgd. Het douchen op de camping is gratis en de sanitair gebouwen zijn tijdens het voor- en naseizoen verwarmd zodat het een fijne temperatuur is. Het toiletgebouw op het Edelveld is net vernieuwd. In 2013 zijn er zelfs twee vaatwassers geplaatst, waardoor u binnen 5 minuten uw vaat gedaan heeft. De toiletgebouwen worden zeer regelmatig schoongemaakt, hygiëne staat hoog in het vaandel.

Gratis vaatwasser

Een enkele camping biedt het, een vaatwasser. Houdt u niet van afwassen, dan biedt camping De Krabbeplaat de oplossing. Naast de verzorgde sanitaire voorzieningen is er ook de mogelijkheid om uw vuile vaat kosteloos in de vaatwasser te stoppen. Zo wordt uw verblijf nog aangenamer!

vaatwasser-campingdekrabbeplaat

Wasserette

Wasserette op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Bij ons centrale toiletgebouw vindt u apart een wasserette met twee wasmachines, een centrifuge, een droogtrommel en de gelegenheid om te strijken.

Kinderboerderij

Kinderboerderij op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Midden op de camping is de kinderboerderij te vinden waar elk jaar weer nieuwe dieren geboren worden zoals bambies en jonge geiten. Natuurlijk ontbreken de kuikentjes ook niet. Er lopen er nu al verschillende rond. Ook in de volières zijn al weer verschillende nieuwe en jonge vogels te zien.

Speeltuin

Speeltuin op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

In de speeltuin kunnen kinderen zich lekker uitleven. De camping helpt de jeugd een beetje met mooie en uitgebreide speeltuinen op het terrein. Op deze speelvelden zijn ook tafeltennistafels te vinden, dus vergeet uw pingpongbatje niet! 

Edelveld

Edelveld op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Dit is het veld met de meeste faciliteiten, toiletgebouw, alle plaatsen stroomvoorziening (10 amp), kabel t.v., watertappunt en rioolafvoer aansluiting en natuurlijk draadloos internet ontvangst. Ook de trekkershutten zijn hier te vinden en bij o.a. een familie reünie te reserveren voor de niet kampeerders of er zo maar een paar dagen in door te brengen.

Sportvissen in viswater zout/zoet

Sportvissen op 4 sterren Camping De Krabbeplaat

Aan de voorkant van de camping ligt het Brielse Meer met zoet water, aan de achterkant ligt het kanaal met zout water. Ideaal voor de echte sportvisser!
Het Brielse Meer is al jaren een populaire omgeving onder de sportvissers. Camping De Krabbeplaat is hiervoor een goede uitvalsbasis met een eigen haven waar u uw boot kan aanmeren of een boot kunt huren. 

Kano- en bootverhuur

Kano varen op Camping De Krabbeplaat

De camping biedt waterpret voor jong en oud.Het waterspray park is onze laatste aanwinst in 2021 aangelegd  Aan het strandje vind  u een trapveldje, beachvolleybal veld, ligweide en in het hoogseizoen water spelen iop het meer.

Onze buurman ‘De Veerbaas’ verhuurt kano’s, roeiboten, motorboten en waterfietsen om met aangenaam weer heerlijk op het meer te kunnen vertoeven.

Tennisbanen

Tennissen op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Camping De Krabbeplaat heeft een tennisbanen die speciaal all-weather uitgerust is. De baan is vrij toegangkelijk. Wanneer u geen racket en ballen heeft meegenomen kunt u deze huren tegen een bedrag van € 2,-. De banen worden netjes onderhouden waardoor ze altijd klaar zijn voor een fanatiek potje tennis.

Fiets verhuur

 

De fietsen en skelters zijn te huur bij de receptie. De fietsen zijn per dagdeel, dag en week te huur. De skelters huur je voor een uur. De camping heeft ook speciale fietsaanhangers voor kinderen en een bakfiets te huur. Vanaf dit jaar zijn er ook elektrische fietsen te huur!

Jeugdhonk Disco

Jeugdhonk op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Ook voor de jongeren is er genoeg te doen op camping De Krabbeplaat! Twee keer per week is hier een disco. Wilt u juist genieten van uw rust? De Disco is gesitueerd op een plek waar de gast er zo min mogelijk last van heeft. Overdag is de jeugdhonk een speelplaats. In de Recreatie agenda vindt u meer over de jeugdhonk en de disco.

Honden beperkt toegestaan

Honden niet toegestaan op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Honden zijn op de camping beperkt toegestaan. Camping De Krabbeplaat is een familiecamping die kinderen ongehinderd wil laten spelen. Daarnaast speelt hygiëne ook een grote rol. Om toch een aangenaam verblijf met uw trouwe viervoeter te hebben op camping De Krabbeplaat, zijn de velden Rood, Geel, Wit, Oranje en het Edelveld beschikbaar gesteld voor honden. Zo kunt u toch onbezorgd op vakantie zonder een oppas voor uw hond te zoeken. Er zijn maximaal 2 honden per plaats toegestaan.

Stacaravans

Voor het plaatsen van een stacaravan neemt u contact op met ons a.u.b. Klik hier voor de te koop staande stacaravans. Momenteel hebben wij een zeer goede aanbieding. Kijk hiervoor op de homepage aan de rechter zijde.

Water & recreatie
kids & animatie

Camping De Krabbeplaat - Oude Veerdam 4 - 3231 NC Brielle - Telefoon 0181 412363 - Contact