header03hp header01 header02

Natuur & Rust
Familie & gezelligheid

Familie & Gezelligheid

Familie & Gezelligheid op Camping De Krabbeplaat

Kindvriendelijke familiecamping, 4,5 sterren niveau

Camping De Krabbeplaat is een echte familiecamping op 4,5 sterren niveau in eigen land. Juist voor gezinnen met jonge kinderen is onze camping uitermate geschikt. De kids hoeven zich geen moment te vervelen met het uitgebreide animatieprogramma. Zelf kunt u heerlijk genieten van alle faciliteiten die op het park en in de omgeving te vinden zijn.

Professioneel recreatieteam en de typetjes Yzi, Elle en Otto'

Iedere vakantie is er een professioneel recreatieteam aanwezig. Zij werken met de typetjes Izy, Elle en Otto geliefd onder alle kinderen! De Krabbeplaat beschikt over een multifunctioneel speelveld waarop gevoetbald, gevolleybald en gebasketbald kan worden. De in 2021 vernieuwde speeltuin ligt centraal op het terrein, dicht in de buurt van de horeca met een terras. Terwijl de kinderen spelen kunt u gezellig een drankje doen. Het strandje aan het Brielse Meer is direct aan het terrein gelegen en is afgebakend met een ballenlijn. In 2013 is er ook nog een zwemvlot in het zwemwater geplaatst waar de kinderen af kunnen duiken. In 2021 is er als klap op de vuurpijl nog een waterspray park aangelegd met een kinderbad Naast de speeltuin ligt een goed onderhouden tennisbaan.

Veiligheid staat voorop

Om de kinderen zonder problemen te kunnen vieren, staat veiligheid van de kinderen bovenaan. Uw kinderen kunnen op grote delen van het terrein rond kunnen rennen zonder zich in onveilige situaties te bevinden. Er is daarom beperkte toegang van auto's en deze moeten stapvoets rijden. Honden zijn daarom op een beperkt gedeelte van het terrein toegestaan.

Voor jong & oud, altijd wat te doen!

Op onze camping, maar ook in de omgeving is voor jong en oud van alles te doen. Voor volwassenen worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals bingo-avonden en gezellige livemuziek avonden. In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden waar u kunt ontspannen of iets leuks kan ondernemen. Bezoek het vestingstadje Brielle met zijn monumentale panden en bijna nog volledige vestingwallen. Ga naar het Noordzeestrand op steenworp afstand en geniet van de zon of ga uitwaaien. Mocht het weer wat tegenvallen is er een kinderspeelparadijs om de hoek en de stad Rotterdam met haar vele mogelijkheden.

Water & recreatie
kids & animatie