Reserveringen Camping De Krabbeplaat

Boek nu uw verblijf op onze camping, voor een heerlijke vakantie aan het water!

 U kunt uw vakantie op Camping De Krabbeplaat eenvoudig boeken door op onderstaande knop te klikken. Er verschijnt een nieuw venster dat u de mogelijkheden van het reserveren toont. Wij zien uw reservering met belangstelling tegemoet. Tot snel! Reserveringen voor een caravan of tent? klik op kampeerplaats Edelveld.

Toeristische plaatsen, Jaarplaatsen en Seizoensplaatsen

Camping De Krabbeplaat biedt toeristische plaatsen (Comfortplaatsen en Super Comfortplaatsen), lodges, chaletssafaritenten, cabins, jaarplaatsen en seizoensplaatsen. Daarnaast vindt u ook trekkershutten en havenligplaatsen! U kunt alle tarieven terugvinden onder het kopje Tarieven. Wij bieden u de mogelijkheid om voor toeristische plaatsen, cabins, trekkershutten en safaritenten rechtstreeks te reserveren middels onze online reserveringsmodule! Dit maakt een plek reserveren op onze camping een stuk makkelijker. 

Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoon (0181 - 412 363).