Natuur & Rust
Familie & gezelligheid

Water & recreatie

Water & recreatie op Camping De Krabbeplaat

Waterrecreatie op het Brielse Meer, eigen jachthaven aanwezig

Het Brielse Meer biedt diverse activiteiten zowel op, in als rondom het water. De rustieke 4,5 sterren gezinscamping De Krabbeplaat ligt aan het water van het Brielse Meer. Hier kunnen u en uw kinderen zich heerlijk vermaken. U kunt op verschillende manieren van het water genieten. Wanneer u sportief bent kunt u roeien, zeilen, kanoën of waterskiën bij de waterskischool. Om het Brielse meer kunt u heerlijk fietsen en wandelen, er is genoeg te zien. Rondom het meer is er extra aandacht voor de veiligheid van kinderen. Als kindvriendelijke camping willen we niet dat er iets gebeurt met uw kids. Daarom loopt het meer heel langzaam af en wordt het zwemgebied afgezet met een ballenlijn.

Nóg meer waterpret

Sinds 2021 beschikken we over een waterspraypark met kinderbadje. Voor de iets oudere jeugd ligt een speelvlot bij het strandje (de waterattributen mochten we dit jaar 2023 niet plaatsen vanwege veranderde wetgeving). Verder hebben we een avonturen- en speelbos op de camping waarin de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

 

 WM Camping De Krabbeplaat Spray Park Peuterbad HR45 min

speelbos min

waterspray 1

Genieten van het water en de rust

Wilt u liever wat rustiger aan doen. Geniet dan van de rust en ruimte door heerlijk te vissen. Er zijn aparte vissteigers aangelegd. Op een bankje van het uitzicht genieten verveelt geen minuut. Ook een rondvaart door de Rotterdamse haven is een van de vele mogelijkheden op het eiland Voorne-Putten.

Een groene en waterrijke omgeving

Natuurlijk is een dag aan de kust van de Noordzee ook heerlijk. De vele meren en poelen op Voorne-Putten zijn een lust voor het oog. Echte natuurliefhebbers onder u zullen de duinen van Voorne zeker gaan leren kennen bij een verblijf bij ons. U vindt hier nog menig wilde orchideeën. Lepelaars en zilverreigers hebben op Voorne een broedkolonie.

Historische dorpjes Brielle, Hellevoetsluis en stad Rotterdam

Natuurlijk is een bezoek aan de historische stadjes Brielle en Hellevoetsluis met vele monumenten en de veste met zijn wallen zeker ook de moeite waard. Ook de geschiedenis van Rotterdam is zeker de moeite waard om te bestuderen. Deze wereldstad heeft tal van interessante verhalen verborgen achter de nauwe straatjes en schilderachtige huisjes. Het moderne centrum van Rotterdam is ook zeker de moeite waard!

nieuw water en recrea
kids & animatie