Natuur & Rust
Familie & gezelligheid

Kids & Animatie

Welkom bij het speciale animatieprogramma op onze camping! Tijdens feestdagen en vakantieperiodes hebben we een bruisend animatieprogramma voor kinderen en jeugdigen. Bekijk hier het filmpje van het animatieoverzicht.

Haal het animatieprogramma op bij de receptie of bezoek de website voor meer details over het programma.

Doe mee aan leuke activiteiten zoals knutselen, sporten, spannende speurtochten, avondspelen, en geniet van shows en theater. Maar dat is niet alles. Ontdek ook:

Treintje

Neem een ritje met ons gezellige campingtreintje.

 

Treintje

Waterspray park

Sinds 2021 hebben wij, naast de speeltuin in het zicht van ons terras, een nieuwe attractie aangelegd: het waterspray park!

 

 WM Camping De Krabbeplaat Spray Park Peuterbad HR2 min

WM Camping De Krabbeplaat Spray Park Peuterbad HR12 min

Kinderboerderij

Ook aan de kleintjes is gedacht een kinderboerderij met elk jaar weer nieuwe jonge dieren zoals bambies. Natuurlijk ontbreken de kuikentjes ook niet.

bok bambi 140608

44 P1411457

 

 

Op het water varen

Onze buurman 'Watersportcentrum Brielle' verhuurt ook kano's, roeiboten, motorboten en waterfietsen, om een dag heerlijk op het Brielse meer te vertoeven.

 

 

Kindvriendelijk strandje

Het strandje is erg kindvriendelijk. Er is zand om te spelen, het water is aflopend en afgezet met een ballenlijn. Heerlijk om hier met goed weer te vertoeven. Mochten de kinderen zich ook maar een moment vervelen kunnen zij zich altijd nog in de speeltuin uitleven. Zon, water en zandplezier!

31 DJI 0961 min

 

 

 

Tennisbaan en speelveld

Naast de tennisbaan hebben we een multifunctioneel veld waar op gevoetbald, gebasketbald en gevolleybald kan worden. Ontdek ook ons speelveld om te klimmen en klauteren.

71 P1411539

 

Animatie en evenementen voor jong en oud

Voor de al wat oudere jeugd hebben we veel animatie. Ook hebben we leuke activiteiten voor volwassenen, zoals live-muziek en bingo avonden. 

 buikschuiven 3

 

 

 

nieuw water en recrea
kids & animatie