Natuur & Rust
Familie & gezelligheid

Natuur & Rust

Natuur en Rust op Camping De Krabbeplaat

Heerlijk vakantiegevoel op een rustieke camping

Een rustieke camping op een groene locatie? Dat vindt u bij onze 4,5 sterren camping De Krabbeplaat. Onze betaalbare en luxe camping is gelegen midden in het groen van het eiland Voorne-Putten. Naast vermaak op en rondom te camping, kunt u hier ook heerlijk ontspannen en genieten van de rust. Uren reizen om naar de camping in Frankrijk of Italië is niet nodig, ook in eigen land is er genoeg om te ontdekken. Op onze camping is er veel aandacht voor natuur. Met een eigen bedrijf natuurplan probeert de camping zich zoveel mogelijk aan te passen aan de natuurlijke omgeving. De natuur krijgt een kans op de camping. Er hangen broednestkasten om de vogels een plek te bieden waar ze kunnen broeden. Ook liggen er houtrillen waar egels, bunzings, wezels en kleine vogels zich thuis voelen. Daarnaast zijn er nog ruigteplaatsen voor vlinders. Dit zijn plekken waar bloemen vrij kunnen groeien en zo een fijne plek zijn voor vlinders.

Wandelen en fietsen rond het Brielse Meer

De camping ligt in een bosrijke omgeving van een uitgestrekt en schitterend recreatiegebied, direct aan het Brielse Meer en op een steenworp afstand van de Zuid-Hollandse kust. De omgeving biedt talloze mogelijkheden om optimaal te genieten. Er zijn diverse fiets- en wandeltochten die uitstekend onderhouden en aangegeven zijn. De Brielse Meer-, Molen- of Voorne route zijn enkele voorbeelden van fietsroutes die zeker de moeite waard zijn. Ook wandelpaden als het Heenvlietpad en het Landgoederenpad zijn schitterend. De routes voeren u door de langgerekte polders, natuurgebieden, knusse dorpjes en historische stadjes. Even uitrusten en genieten van de zon? Op ons strandje met uitgebreide ligweide is het mogelijk.

Genieten van het water en de rust

Bij camping De Krabbeplaat kunt u kamperen aan het water. Voor een heerlijke dag op het water kunt u terecht bij onze buurman 'De Veerbaas'. Hij verhuurt meerdere soorten watervoertuigen en verzorgd ook sup boord en waterski lessen. Door de ligging kunt u zowel in zoet als zout water vissen. Er zijn goede stekken aangelegd, zodat u gemakkelijk een plekje kan kiezen.

Camping De Krabbeplaat is van alle gemakken voorzien

Ons sanitair gebouw is kortgeleden geheel vernieuwd. Er is rekening gehouden met alle leeftijden en er is een mindervalide toilet en douche aanwezig. Om echte luxe te bieden zijn er in het nieuwe toiletgebouw , de toiletten zijn op verschillende hoogten gehangen. De comfort plaatsen zijn allen voorzien van 10 ampère stroom, een centrale antenne aansluiting met o.a. alle Nederlandstalige zenders een watertappunt en riool aansluiting.

nieuw water en recrea
kids & animatie