Natuur & Rust
Familie & gezelligheid

4-Sterren faciliteiten

Receptie

Receptie op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen. Er is 24 uur per dag iemand aanwezig in geval van nood. De receptie biedt een groot aantal folders over de omgeving en attracties. Fietsen en de tennisbanen kunt u bij de receptie reserveren. De receptie fungeert ook als een VVV kantoor, de medewerkers willen u graag informeren over de mogelijkheden in de omgeving. Bekijk hier de openingstijden.

Supermarkt De Krabbemarkt

krabbenmarkt voorkant buiten klein

Onze supermarkt voorziet de gasten van alle gemakken. Zo kan je van tevoren broodjes reserveren zodat ze klaar zijn wanneer u ze op komt halen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om belegde broodjes te kopen. Naast het ontbijt vindt u bij de winkel al uw dagelijkse boodschappen en een ruim assortiment aan (camping)artikelen. Op ons terras kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. En natuurlijk hebben wij gekoelde dranken. Heeft u iets te vieren? U kunt bij ons gebak/taart of een ontbijtbox bestellen. Wij heten u van harte welkom in onze winkel.

De Krabbemarkt bevindt zich achter de slagboom bij het horecaplein.

Klik hier voor de openingstijden.

 

Eigen haven

Haven kruitkreek op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Heeft u een eigen boot? Ook deze kunt u meenemen naar camping De Krabbeplaat en tegen een klein bedrag aanmeren in onze eigen haven. Onze haven beschikt over een eigen helling met een elektrische lier waarmee u uw boot op een eenvoudige manier in en uit het water kunt halen. Tevens is er naast onze haven het  "Watersportcentrum Brielle" gevestigd! Let wel op: Als u harder kunt varen dan 12 km per uur is het niet toegestaan zonder vergunning te varen.

Snackbar

Snackbar op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Even geen zin om te koken na een lange stranddag? Kom dan naar de snackbar van camping De Krabbeplaat. De snackbar heeft een groot assortiment aan snacks voor een betaalbare prijs. Ook een lekker ijsje tijdens de warme dagen is hier te vinden. 

De horeca en de snackbar zijn in het hoogseizoen en alle kindervakanties dagelijks geopend, behalve op maandag, vanwege het grote personeelsgebrek.

 

Strandje

Kind vriendelijk strandje op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Het strand dat aan de camping grenst, is erg kindvriendelijk. Het zand is erg geschikt om mee te spelen en loopt heel langzaam af waardoor het meer niet snel diep wordt. Om het strand extra veilig te maken is het water afgezet met een ballenlijn. Al met al een heerlijke plek om tijdens uw vakantie te verblijven. Tevens vind u hier voor de geoefende zwemmer waterspeel atributen, welke in de zomer in het water gelegd worden

 

 

Recreatieteam

Recreatie team op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Het animatieteam is elk jaar weer aanwezig om leuke dingen met de kinderen te doen. Hierbij moet er gedacht worden aan de Kidsclub, funclub, kleuterklets, popstars en apenkooien. Al in de vroege ochtend kunnen kinderen vermaakt worden door lekker te knutselen of grappige spellen te spelen. Het hele animatieprogramma is te vinden onder Animatie & Kids! en wordt wekelijks vernieuwd.

 

Sanitair

Sanitaire voorzieningen op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Alle sanitaire voorzieningen op de camping zijn erg verzorgd. Het douchen op de camping is gratis en de sanitair gebouwen zijn tijdens het voor- en naseizoen verwarmd zodat het een fijne temperatuur is. Het toiletgebouw op het Edelveld is net vernieuwd. De toiletgebouwen worden zeer regelmatig schoongemaakt, hygiëne staat hoog in het vaandel.

Wasserette

Wasserette op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Bij ons centrale toiletgebouw vindt u apart een wasserette met twee wasmachines, een centrifuge, een droogtrommel en de gelegenheid om te strijken.

Deze zijn te gebruiken door uw sepkey op te laden bij de receptie.

Kinderboerderij

Kinderboerderij op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Midden op de camping is de kinderboerderij te vinden waar elk jaar weer nieuwe dieren geboren worden zoals bambies en jonge geiten. Natuurlijk ontbreken de kuikentjes ook niet. Er lopen er nu al verschillende rond. Ook in de volières zijn al weer verschillende nieuwe en jonge vogels te zien.

Speeltuin

Speeltuin op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

In onze vernieuwde speeltuin kunnen kinderen zich lekker uitleven. De camping helpt de jeugd een beetje met mooie en uitgebreide speeltuinen op het terrein. Op deze speelvelden zijn ook tafeltennistafels te vinden, dus vergeet uw pingpongbatje niet! 

Edelveld

Edelveld op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Dit is het veld met de meeste faciliteiten, toiletgebouw, alle plaatsen stroomvoorziening (10 amp), kabel t.v., watertappunt en rioolafvoer aansluiting en natuurlijk draadloos internet ontvangst. Ook de trekkershutten zijn hier te vinden en bij o.a. een familie reünie te reserveren voor de niet kampeerders of er zo maar een paar dagen in door te brengen.

Sportvissen in viswater zout/zoet

Sportvissen op 4 sterren Camping De Krabbeplaat

Aan de voorkant van de camping ligt het Brielse Meer met zoet water, aan de achterkant ligt het kanaal met zout water. Ideaal voor de echte sportvisser!
Het Brielse Meer is al jaren een populaire omgeving onder de sportvissers. Camping De Krabbeplaat is hiervoor een goede uitvalsbasis met een eigen haven waar u uw boot kan aanmeren of een boot kunt huren. 

Kano- en bootverhuur

Kano varen op Camping De Krabbeplaat

De camping biedt waterpret voor jong en oud. Het waterspray park is onze laatste aanwinst in 2021 aangelegd.  Aan het strandje vind  u een trapveldje, beachvolleybal veld, ligweide en in het hoogseizoen water spelen op het meer.

Onze buurman "Watersportcentrum Brielle" verhuurt kano’s, roeiboten, motorboten en waterfietsen om met aangenaam weer heerlijk op het meer te kunnen vertoeven.

Tennisbanen

Tennissen op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Camping De Krabbeplaat heeft een tennisbanen die speciaal all-weather uitgerust is. De baan is vrij toegangkelijk. Wanneer u geen racket en ballen heeft meegenomen kunt u deze huren tegen een bedrag van € 2,-. De banen worden netjes onderhouden waardoor ze altijd klaar zijn voor een fanatiek potje tennis.

Fiets verhuur

 De fietsen zijn te huur bij de receptie. De fietsen zijn per dagdeel, dag en week te huur. Bekijk hier de prijslijst en verdere fietsinformatie.

Jeugdhonk

Jeugdhonk op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

 Overdag is het jeugdhonk een speelplaats. In de Recreatie agenda vindt u meer over de jeugdhonk. In de avond vinden er verschillende activiteiten plaats van schuimparties tot discoavonden en voorstellingen.

Honden toegestaan

Honden niet toegestaan op Camping De Krabbeplaat - Zuid Holland

Honden zijn op de camping toegestaan. Camping De Krabbeplaat is een familiecamping die kinderen ongehinderd wil laten spelen, daarnaast speelt hygiëne ook een grote rol.  Uiteraard dient de hond ten alle tijden aangelijnd te zijn en dient u de ongelukjes direct op te ruimen een zakje mee nemen is dan ook aanbevolen. Er zijn 2 honden per plaats toegestaan.

 

nieuw water en recrea
kids & animatie