Natuur & Rust
Familie & gezelligheid

safaritent krabbeplaat

Nieuw op Camping De Krabbeplaat: 6-persoons safaritent met eigen toilet en keuken.

Wil je een safaritent huren op onze familiecamping? Bij De Krabbeplaat slaap je standaard in een safaritent voor 6 personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (140×200 cm). In onze safaritenten met toilet, is een privé toilet ingebouwd in de tent. Zo hoef je 's nachts niet meer naar buiten als je hoog nodig moet. Vindt hier de huurtarieven.

Speeltuin en waterspray park zijn op korte afstand EN u
 kunt gratis gebruik maken van de douches die zich in het sanitairgebouw vlakbij bevinden.  

Koken en slapen in een safaritent voor 6 personen met toilet.

In de safaritent voor 6 personen met toilet staat een vaste keuken. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken. Andere gemakken zijn de koelkast, het koffiezetapparaat en de waterkoker.  Een belangrijk kenmerk van onze safaritent voor 6 personen is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zitten. Onder de luifel staat een loungeset met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen die allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden.

Inventaris van een safaritent voor 6 personen met toilet.

In deze safaritenten is een eigen toilet aanwezig. Er is in de keuken warm en koud stromend water er is elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder is er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig. Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig in de safaritent voor 6 personen. Een lakenpakket moet worden bijgeboekt voor € 10,- per lakenpakket. Tevens bestaat de mogelijkheid om een babypakket (kinderstoel + campingbedje) bij te boeken. Huisdieren zijn toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5.00 per nacht. 

 

 

B o e k    h i e r    u w    S a f a r i - ( V o d a ) - T e n t ! 

 

 

 

 

nieuw water en recrea
kids & animatie