waterrecrea

kids banner kantelen

Voor een heerlijke vakantie in een bosrijke en waterrijke omgeving voor het hele gezin!

Familiecamping De Krabbeplaat: het echte vakantiegevoel

Wilt u het echte vakantiegevoel ervaren? Daarvoor hoeft u zeker niet naar een camping in Frankrijk of Italië. Ook in eigen land kunt u het vakantiegevoel ervaren. Bij Camping de Krabbeplaat is er voor elke gast een geschikt onderkomen; van een eenvoudige trekkershut, lodge tot een rustige kampeerplek (Comfortplaats en Super Comfortplaats). De groene en betaalbare camping is gelegen op het voormalige eiland Voorne-Putten, in Zuid-Holland, vlakbij het historische stadje Brielle. Camping de Krabbeplaat is een luxe 4 sterren familiecamping en ideaal voor jonge gezinnen.

Groene, gezellige locatie met volop recreatiemogelijkheden

Door de schitterende bosrijke omgeving zijn er volop recreatiemogelijkheden. De camping ligt direct aan het water van Brielse Meer in Zuid-Holland en heeft een uitgestrekt recreatiegebied. Gezellige dorpjes, historische stadjes, uitgestrekte polders en de Zuid-Hollandse kust met de zee liggen op een steenworp afstand van de camping. Brielle werd in 2017 niet voor niets door de beoordelaar Zoover met het cijfer 8,6 uitgeroepen tot beste toeristische verblijfplaats van Zuid-Holland!

 

Ontspanning op en rond het water: zwemmen, varen en vissen

Zwemmen, vissen of met de boot varen, het kan bij Camping De Krabbeplaat. Aan de voorkant van de camping ligt het Brielse Meer met zoetwater. Aan de achterkant ligt het kanaal met zout water. Ideaal voor sportvissers! Onze buurman ‘De Veerbaas’ verhuurt kano’s, roeiboten, motorboten en waterfietsen. De camping heeft ook een eigen haven waar naast de Waterskischool gevestigd is. U kan ook uw eigen boot meenemen en voor een klein bedrag aanmeren in onze jachthaven. Zwemmen kunt u direkt bij het strandje in het Brielse meer en de kleineren kunnen terecht in ons waterspraypark met kleuterbadje.

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring.