Natuur & Rust
Familie & gezelligheid

Doelgroepen

Familie & Gezelligheid op Camping De Krabbeplaat

Kindvriendelijke familiecamping, 4,5 sterren niveau

Camping De Krabbeplaat is een echte familiecamping op 4,5 sterren niveau in eigen land. Juist voor gezinnen met jonge kinderen is onze camping uitermate geschikt. De kids hoeven zich geen moment te vervelen met het uitgebreide animatieprogramma. Zelf kunt u heerlijk genieten van alle faciliteiten die op het park en in de omgeving te vinden zijn.

Professioneel recreatieteam en de typetjes Yzi, Elle en Otto'

Iedere vakantie en bijna alle weekeinden is er een professioneel recreatieteam aanwezig. Zij werken met de typetjes Izy, Elle en Otto geliefd onder alle kinderen! 

 De in 2021 vernieuwde speeltuin ligt centraal op het terrein, dicht in de buurt van de horeca met een terras. Terwijl de kinderen spelen kunt u gezellig een drankje doen. Het strandje aan het Brielse Meer, waar ook een voetbalveld is en een beach volleybal veld, is direct aan het terrein gelegen en is afgebakend met een ballenlijn. Er ook nog een zwemvlot in het zwemwater geplaatst waar de kinderen af kunnen duiken. In 2021 is er als klap op de vuurpijl nog een waterspray park aangelegd met een kinderbad Naast de speeltuin ligt een tennisbaan en een panna/ basketbal veldje.

Veiligheid staat voorop

Om de kinderen zonder problemen te kunnen laten lopen, staat veiligheid van de kinderen bovenaan. Uw kinderen kunnen op grote delen van het terrein rond kunnen rennen zonder zich in onveilige situaties te bevinden. Er is daarom beperkte toegang van auto's en deze moeten stapvoets rijden. 

Voor jong & oud, altijd wat te doen!

Op onze camping, maar ook in de omgeving is voor jong en oud van alles te doen. Voor volwassenen worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals bingo-avonden en gezellige livemuziek avonden. In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden waar u kunt ontspannen of iets leuks kan ondernemen. Bezoek het vestingstadje Brielle met zijn monumentale panden en bijna nog volledige vestingwallen. Ga naar het Noordzeestrand op steenworp afstand en geniet van de zon of ga uitwaaien. Mocht het weer wat tegenvallen is er een kinderspeelparadijs om de hoek en de stad Rotterdam met haar vele mogelijkheden.

Natuur en Rust op Camping De Krabbeplaat

Heerlijk vakantiegevoel op een rustieke camping

Een rustieke camping op een groene locatie? Dat vindt u bij onze 4,5 sterren camping De Krabbeplaat. Onze betaalbare en luxe camping is gelegen midden in het groen van het eiland Voorne-Putten. Naast vermaak op en rondom te camping, kunt u hier ook heerlijk ontspannen en genieten van de rust. Uren reizen om naar de camping in Frankrijk of Italië is niet nodig, ook in eigen land is er genoeg om te ontdekken. Op onze camping is er veel aandacht voor natuur. Met een eigen bedrijf natuurplan probeert de camping zich zoveel mogelijk aan te passen aan de natuurlijke omgeving. De natuur krijgt een kans op de camping. Er hangen broednestkasten om de vogels een plek te bieden waar ze kunnen broeden. Ook liggen er houtrillen waar egels, bunzings, wezels en kleine vogels zich thuis voelen. Daarnaast zijn er nog ruigteplaatsen voor vlinders. Dit zijn plekken waar bloemen vrij kunnen groeien en zo een fijne plek zijn voor vlinders.

Wandelen en fietsen rond het Brielse Meer

De camping ligt in een bosrijke omgeving van een uitgestrekt en schitterend recreatiegebied, direct aan het Brielse Meer en op een steenworp afstand van de Zuid-Hollandse kust. De omgeving biedt talloze mogelijkheden om optimaal te genieten. Er zijn diverse fiets- en wandeltochten die uitstekend onderhouden en aangegeven zijn. De Brielse Meer-, Molen- of Voorne route zijn enkele voorbeelden van fietsroutes die zeker de moeite waard zijn. Ook wandelpaden als het Heenvlietpad en het Landgoederenpad zijn schitterend. De routes voeren u door de langgerekte polders, natuurgebieden, knusse dorpjes en historische stadjes. Even uitrusten en genieten van de zon? Op ons strandje met uitgebreide ligweide is het mogelijk.

Genieten van het water en de rust

Bij camping De Krabbeplaat kunt u kamperen aan het water. Voor een heerlijke dag op het water kunt u terecht bij onze buurman 'De Veerbaas'. Hij verhuurt meerdere soorten watervoertuigen en verzorgd ook sup boord en waterski lessen. Door de ligging kunt u zowel in zoet als zout water vissen. Er zijn goede stekken aangelegd, zodat u gemakkelijk een plekje kan kiezen.

Camping De Krabbeplaat is van alle gemakken voorzien

Ons sanitair gebouw is kortgeleden geheel vernieuwd. Er is rekening gehouden met alle leeftijden en er is een mindervalide toilet en douche aanwezig. Om echte luxe te bieden zijn er in het nieuwe toiletgebouw , de toiletten zijn op verschillende hoogten gehangen. De comfort plaatsen zijn allen voorzien van 10 ampère stroom, een centrale antenne aansluiting met o.a. alle Nederlandstalige zenders een watertappunt en riool aansluiting.

Water & recreatie op Camping De Krabbeplaat

Waterrecreatie op het Brielse Meer, eigen jachthaven aanwezig

Het Brielse Meer biedt diverse activiteiten zowel op, in als rondom het water. De rustieke 4,5 sterren gezinscamping De Krabbeplaat ligt aan het water van het Brielse Meer. Hier kunnen u en uw kinderen zich heerlijk vermaken. U kunt op verschillende manieren van het water genieten. Wanneer u sportief bent kunt u roeien, zeilen, kanoën of waterskiën bij de waterskischool. Om het Brielse meer kunt u heerlijk fietsen en wandelen, er is genoeg te zien. Rondom het meer is er extra aandacht voor de veiligheid van kinderen. Als kindvriendelijke camping willen we niet dat er iets gebeurt met uw kids. Daarom loopt het meer heel langzaam af en wordt het zwemgebied afgezet met een ballenlijn.

Nóg meer waterpret

Sinds 2021 beschikken we over een waterspraypark met kinderbadje. Voor de iets oudere jeugd ligt een speelvlot bij het strandje (de waterattributen mochten we dit jaar 2023 niet plaatsen vanwege veranderde wetgeving). Verder hebben we een avonturen- en speelbos op de camping waarin de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.

 

 WM Camping De Krabbeplaat Spray Park Peuterbad HR45 min

speelbos min

waterspray 1

Genieten van het water en de rust

Wilt u liever wat rustiger aan doen. Geniet dan van de rust en ruimte door heerlijk te vissen. Er zijn aparte vissteigers aangelegd. Op een bankje van het uitzicht genieten verveelt geen minuut. Ook een rondvaart door de Rotterdamse haven is een van de vele mogelijkheden op het eiland Voorne-Putten.

Een groene en waterrijke omgeving

Natuurlijk is een dag aan de kust van de Noordzee ook heerlijk. De vele meren en poelen op Voorne-Putten zijn een lust voor het oog. Echte natuurliefhebbers onder u zullen de duinen van Voorne zeker gaan leren kennen bij een verblijf bij ons. U vindt hier nog menig wilde orchideeën. Lepelaars en zilverreigers hebben op Voorne een broedkolonie.

Historische dorpjes Brielle, Hellevoetsluis en stad Rotterdam

Natuurlijk is een bezoek aan de historische stadjes Brielle en Hellevoetsluis met vele monumenten en de veste met zijn wallen zeker ook de moeite waard. Ook de geschiedenis van Rotterdam is zeker de moeite waard om te bestuderen. Deze wereldstad heeft tal van interessante verhalen verborgen achter de nauwe straatjes en schilderachtige huisjes. Het moderne centrum van Rotterdam is ook zeker de moeite waard!

nieuw water en recrea
kids & animatie